Nachtlampje Lou – ZaZu

Valt jouw kindje ook het liefst met het licht aan in slaap, maar wil jij de kamer juist donker ’s nachts? Dan is LOU dé oplossing. LOU is namelijk niet alleen een mooi vormgegeven nachtlampje, het is ook een heel praktisch lampje.

 

LOU heeft 2 lampjes, de ring en het uiltje, die afzonderlijk AAN en UIT te zetten zijn. Beide lampjes kunnen apart gedimd worden en beide lampjes hebben een eigen timer-functie. Daarbij heeft LOU een geluidssensor, waardoor het lampje automatisch aan kan schakelen als je kindje huilt. LOU heeft dus heel veel mogelijkheden.

De ring geeft goed licht, fijn om het pyjamaatje aan te doen of een boekje te lezen. Het uiltje is ideaal als oriëntatielampje en kan dus de hele nacht aan blijven of op de timer gezet worden.

  • Naar bed gaan:
    In de felle stand, kan je nachtlampje LOU bij het naar bed gaan gebruiken, bijvoorbeeld bij het pyjama aan doen en een liedje zingen of boekje lezen.
  • In slaap vallen:
    Aangezien de felheid van het lampje volledig regelbaar is, kun je het lampje precies zo instellen voor je kindje hoe hij/zij het liefste in slaap valt. Door het inschakelen van de timer(s) zal de RING na 30 minuten automatisch uit gaan en/of het uiltje na 60 minuten.
  • Tijdens de nacht:
    Gedurende de nacht kan het uiltje waken over je kindje. Met het zachte licht- licht ze de contouren van de kamer op. Indien je beide lampjes, ring en uiltje, met de timer uit hebt laten gaan, kan het uiltje bij huilen automatisch even aangaan. Je kindje kan dan zien dat hij/zij gewoon in zijn/haar eigen bedje ligt en niet bang hoeft te zijn. Zodra het weer stil is, schakelt het uiltje na 5 minuten weer automatisch uit.