Hydrofiel artikelen

De belangrijkste eigenschap van hydrofiel is dat het heerlijk zacht is voor het huidje van je kindje, en heel goed vocht opneemt.
Onze hydrofiel producten zijn van 100% katoen.

We hebben heel veel keuze in onze hydrofiel artikelen. Bij elke gekozen kleur voor het babykamertje- vind je wel iets passends.

 

Hydrofiel doeken, monddoekjes en washandjes
De standaard hydrofiel doeken (70×70) worden o.a gebruikt om je kindje af te drogen. Ook worden ze vaak onder het hoofdje gelegd in het babybedje.
Hydrofiel is veel zachter voor de huid dan badstof, en het neemt ook veel beter vocht op. Met een hydrofiel doek kom je veel beter in de plooitjes van baby’s huidje. Voor de washandjes en de mond/spuugdoekjes geldt hetzelfde, het is heerlijk zacht voor de kwetsbare babyhuid.

 

Hydrofiele Swaddle Doeken
Deze ruime doeken hebben een maat van 120×120 cm.  (Meyco) of 115×115 cm. (Jollein). Ze zijn multifunctioneel te gebruiken als handdoek, inbakerdoek, wikkeldoek, borstvoedingscover, knuffeldoek, spuugdoek of luchtig lakentje/dekentje. Kortom, ideaal om altijd bij je te hebben!

 

XL Doeken
De grote XL doeken hebben de maat 140×200 cm. – en deze kan je dus ook heerlijk voor jezelf gebruiken! Om af te drogen, op te liggen en onder te slapen tijdens warme nachten.
Je neemt ze makkelijk mee naar het strand, zwembad en in de koffer, want ze vouwen klein op- en wegen een stuk  minder dan zo’n zwaar badlaken!