Geschiedenis

Geschiedenis

Wij horen zó vaak van de ouders van (aanstaande) vaders en moeders dat zij de spullen voor hun kindertjes ook al bij ons kochten. Hoe leuk, want wij zijn nog steeds dezelfde winkel, en je kunt er nog steeds dezelfde mensen tegen het lijf lopen.

Voor wie het leuk vind even kort – naar hoe het begon:

Op 2 september 1964 openden onze (schoon)ouders Inge en Rien Offers aan de Papsouwselaan in Delft hun winkel: Modehuis Offers. Het was een algemeen textielwinkel, die zich richtte op het gehele gezin, maar zij waren wel gespecialiseerd in dames- en herenmode en lingerie.  In die tijd leek Delft nog op niets van wat het nu is, en de wijken rondom de winkel waren nog maar gedeeltelijk gebouwd. Het uitzicht bestond dan ook nog (gedeeltelijk) uit weilanden.

Na een aantal jaren werd de winkel uitgebreid met een buurpand- en richtte het assortiment zich steeds meer op Baby- en Kinderartikelen. Modehuis Offers werd Bebinella.

Vanaf mijn 16de werkte ik ook in de winkel, en in 1990 kwam Marco er bij. In 2003 kwam er weer een buurpand leeg, en werd de winkel nogmaals uitgebreid. De naam was inmiddels veranderd in ‘Bébèl’, dat later de toevoeging ‘Duimeland’ kreeg.
In november 2011 verhuisde de winkel naar een klein stukje verderop. Nog steeds aan de Papsouwselaan, maar qua bereikbaarheid net even beter. Tóch kwam langzaamaan de wens opzetten om meer ‘in de loop’ te zitten.

Eind 2019 hebben wij de knoop doorgehakt: We besloten te stoppen met de verkoop van de diverse ‘hardwaren’ en verder te gaan met onze super leuke  kledinglijnen, de prachtige bed-aankleding en uitzet artikelen, de cadeautjes en de speelgoedcollecties.

Op 17 december 2019 was de verhuizing een feit- en openden wij onze gezellige winkel in winkelcentrum ‘De Hoven Passage’. We hebben de kledingcollectie uitgebreid, net als de speelgoedlijnen en de cadeau artikelen.

En wat zijn we blij met deze stap, en wat zijn jullie allemaal enthousiast!

De naam die we nu gebruiken, zegt precies wie en wát we zijn:

SPECIAAL VOOR BABY & PEUTER!

In bijna 60 jaar is er veel veranderd. Het ondernemen is veranderd…. en wij zijn mee veranderd. Maar wat onveranderd blijft is onze service en ons enthousiasme om de leukste artikelen voor jullie in te kopen.
Wij zijn nog steeds een begrip in Delft en omstreken, een familiebedrijf dat met veel liefde- en kennis van zaken is opgebouwd, en bekend staat om de service en kwaliteit.

 

Marco en Franca Daniëls heten je van harte welkom!

 

 

Geschiedenis 1