KipKep

KIPKEP – Woller Warmtekussen

Ook voor handige hulpjes zoals de Woller – slaag je bij Duimeland Speciaal!

Niets is zo vervelend als darmkrampjes. Je kindje heeft pijn, is bang en kan niet goed slapen. Als ouder kun je je behoorlijk machteloos voelen, als je kindje zo’n pijn heeft. Gelukkig brengt de Woller verlichting, omdat de warmte het kinderbuikje ontspant en krampjes vermindert.

Woller Warmtekussen is een ideale hulp tegen darmkrampjes. Het is een warmtekussen gevuld met vlaszaad (geen kersenpitten), die je heel makkelijk opwarmt in de magnetron.
Door de speciale vorm wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het buikje – en de combinatie van lichte druk en warmte zullen daar verlichting geven waar het nodig is.

 

 

Waarom werkt de Woller zo goed?

De Woller is een warmtekussentje, dat gevuld is met vlaszaad. (geen kersenpit!)
Je warmt de Woller eenvoudig op in de magnetron en legt hem op het buikje van je baby. De warmte zorgt meteen voor ontspanning en vermindert krampjes.

De Woller is klein, licht en zacht. De vorm is zo ontworpen dat de meeste vulling naar de zijkant zakt, en dus niet drukt op het buikje. Ook voor grotere kinderen met buikpijn is de Woller ideaal.

De Woller wordt geleverd met een verwisselbare hoes, die zacht aanvoelt. Losse hoesjes zijn altijd bij te bestellen.

 

Ook handig
Gebruik de Woller om het bedje van je baby voor te verwarmen of om de handdoek warm te houden, terwijl je je kindje in bad doet.
Ook heerlijk om de kinderwagen mee te verwarmen, of de voetenzak!

 

Gebruik tijdens de borstvoeding
Verwarm de Woller voor je borstvoeding gaat geven: de warmte ontspant en bevordert de toestroom van voeding. Zo kan een warme Woller de borstvoeding vergemakkelijken.
Of leg de Woller in de vriezer en gebruik hem als koudekompres. Het helpt bijvoorbeeld goed als je kindje zich gestoten heeft, maar je kunt de Woller ook voor jezelf gebruiken ter verlichting van stuwing. De Woller als cold pack na de borstvoeding gebruiken, kan klachten veroorzaakt door stuwing verminderen.

 

Duimeland Speciaal prijs:   € 23.90